Tyto stránky nabízí kompletní přehled výsledků klubových turnajů

vypsaných pouze pro členy SKP Kuželky Hradec Králové za rok 2013.

8/13     Po loňské návštěvě v Havlovicích jsme uspořádali odvetu u nás. Kolegů přijelo 8 a tak byly na pořadu dne dva zápasy čtyřčlenných týmů. Oba vyzněly až příliš snadno pro naše barvy, ale o to snad ani tolik nešlo. Hlavně to bylo příjemné setkání se známými i novými kolegy. Po vedlo se i večerní posezení… J Zápis č.1 a zápis č.2

 

4 – 9/13           Tradiční 5 CUP v novém kabátě – konečné výsledky

                        Dílčí výsledky:

                        Hořicekonečné výsledky

                        Trutnovkonečné výsledky

                        Smiřicekonečné výsledky

                        Přeloučkonečné výsledky

HK 1,2konečné výsledky

                        HK 3,4konečné výsledky

                        Třebechovicekonečné výsledky

                        Rokytnicekonečné výsledky

                        HK 120konečné výsledky

 

4/13     Po skončené regi sezoně jsme dali dvojici přáteláků s již tradičním soupeřem, Vrchlabím B. Tentokrát jsme začali v pátek 26.4. u nich a vůbec se nedařilo. Dostali jsme naloženo 7:1 a předvedené výkony nebyly zrovna dobré… výsledky. Je pravdou, že jsme byli bez Tomáše a Davida, ale to nás neomlouvá.            Odveta je na pořadu ve čtvrtek 2.5. na naší domácí padavce.

V odvetě to už bylo o poznání lepší. Výhra 5:3 na kuželky, celkově 3317:3165 což znamená nový rekord kuželny na 6x 120HS. Zvlášť Zdeněk Diviš se vytáhl, vyrovnal svůj osobák na 602 kuželek. Dobře ale zahrálo 5 hráčů, jak to tak bývá, vše bylo opačně než ve Vrchlabí. – zápis.

 

1/13     První klubovou akcí roku 2013 byla odveta zápasu s druholigovým týmem Hořice A. Po obdrženém kanáru v Hořicích bylo naším úkolem uhrát alespoň nějaký ten malý bodík, ale hlavně dobře potrénovat na zápas jara, který nás čeká ve čtvrtek se Svitavama. No, kanár to tentokrát nebyl, ale jen díky našim dotahovákům. Více najdete v komentářích, zde je k vidění ZÁPIS.